לגדול | אטרקציות לילדים | פעילויות לילדים | מקומות בילוי לילדים | טיולים בשבת | אירועים לילדים • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לטארט שוקולד

 

מרכיבים:

 

לבצק:

300 ג' קמח לבן רגיל

50 ג' אבקת סוכר

3 חלמונים

 

ציפוי:

300 ג' שמנת מתוקה

100 cc חלב

500 ג' שוקולד בלגי

קורט מלח

מעט וויסקי

3 חלמונים

                                                                                                                  

אופן הכנה:

מכניסים את כל חומרי הבצק למעבד מזון עד שמתקבלת מסה אחידה. 

מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה.

מרדדים את הבצק ומהדקים על תבנית משומנת.

מכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות.

כעבור 7 דקות מוציאים את התבנית ומניחים בצד (לא מכבים את התנור). 

 

מחממים את השמנת והחלב ומביאים לרתיחה. מורידים מהאש. מוסיפים 500 גר' שוקולד בלגי, מערבבים היטב ובהדרגה מוסיפים את המלח, מעט וויסקי ואת החלמונים.

 

יוצקים את תערובת השוקולד על הבצק בתבנית.

מכבים את התנור ומכניסים את העוגה לתנור למשך רבע שעה. 

בתיאבון.

הכתבה נוצרה בתאריך : 17/05/2006
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו