מרכיבים:
לבצק:
300 ג' קמח לבן רגיל
50 ג' אבקת סוכר
3 חלמונים
ציפוי:
300 ג' שמנת מתוקה
100 cc חלב
500 ג' שוקולד בלגי
קורט מלח
מעט וויסקי
3 חלמונים
אופן הכנה:
מכניסים את כל חומרי הבצק למעבד מזון עד שמתקבלת מסה אחידה.
מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה.
מרדדים את הבצק ומהדקים על תבנית משומנת.
מכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות.
כעבור 7 דקות מוציאים את התבנית ומניחים בצד (לא מכבים את התנור).
מחממים את השמנת והחלב ומביאים לרתיחה. מורידים מהאש. מוסיפים 500 גר' שוקולד בלגי, מערבבים היטב ובהדרגה מוסיפים את המלח, מעט וויסקי ואת החלמונים.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים