אוכל, מתכונים, ילדים, לגדול, עוגות, פירות טרופים • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכוןו לפאי פירות טרופים

מרכיבים:

לבצק:

1/2 ק"ג קמח לבן

100 גרם חמאה צהובה

1 כוס שמנת מתוקה

2 חבילות סוכר וניל

קרם:

8 חלמונים

חבילת סוכר וניל

כוס שמנת מתוקה

 

 

אופן הכנה:

בצק: מערבלים את החומרים במיקסר עד לקבלת בצק אחיד. נותנים לבצק לנוח למשך שעה.

לאחר שעה מרדדים את הבצק לתבנית של 8 מ"מ . מכניסים לתנור למשך כ- 20 דקות בחום של 180 מעלות עד לקבלת גוון זהוב.

קרם: מערבלים את החומרים במיקסר עד לקבלת קרם אחיד.

 

מורחים את הקרם על הפאי ומפזרים באופן שווה פירות טרופיים טריים (פטל אדום, דומדמניות ואוכמניות). בוזקים אבקת סוכר על הפירות ומגישים.

 

 

 בתאבון!!!

 

הכתבה נוצרה בתאריך : 17/05/2006
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו