אוכל, מתכונים, ילדים, לגדול, פסטות, רוזה, ארטישוק • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לפסטת ארטישוק ורוזה

מרכיבים :

4 ראשי ארטישוק

לימון אחד

1-2 ראשי שום

רוטב עגבניות (מוכן)

שמנת

בזיליקום

מלח

 

אופן ההכנה :

מבשלים את הארטישוק כ- 20 דק' ומוסיפים במקביל מעט מלח ולימון סחוט (את התערובת לבשל בסיר סגור).

מוציאים את עלי הארטישוק ומשאירים את הלבבות, קוצצים שום ומוסיפים לתערובת וגם כן את רוטב העגבניות. לאחר 10 ד' נוספות על האש המנה מוכנה.

 

הכתבה נוצרה בתאריך : 17/05/2006
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו