מתכון לחמישה סועדים
מרכיבים:
עוף שלם מחולק
חצי קילו עצמות בקר
2 גזרים
2 בצלים
1 תפוח אדמה
צרור שמיר
צרור פטרוזיליה
צרור עלי סלרי
1 שורש
כף אבקת עוף אמיתי
כפית מלח
אופן ההכנה:
את העוף והעצמות מבשלים בתוך סיר עם מים עד למצב רתיחה. בסיום ההרתחה מוציאים את התכולה ושופכים את המים. מוסיפים מים חדשים מכניסים את העוף והעצמות. כעבור חצי שעה מוסיפים את שאר המרכיבים(אחרי שניקינו וקצצנו אותם לפי בחירה) וממשיכים לבשל כ- 45 ד'. בסוף הבישול מוציאים את העוף ומסננים ממנו נוזלים וממשיכים לבשל עוד חצי שעה והמרק מוכן.
ניתן להוסיף למרק קרפעלך.
* המתכון באדיבות מסעדת סנדר
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים