מרכיבים:
1/2 ק"ג חזה עוף
1 מנגו טרי
1/2 יח' בצל
1 גבעולי סלרי
1/2 יח' קישוא
1 כפית תבלין עמבה
1 כפית קארי
1 כף למון גרוס קצוץ
1 גרעיני כמון
כוסברה טרייה
אופן ההכנה:
לצלות נתחי חזה עוף על גריל פחמים לשמור שיישאר עסיסי.
לאדות את הבצל במחבת משומן להוסיף גבעולי סלרי .
את הקישוא יש לבשל במשך 3 דק' להוסיף את שאר המרכיבים חוץ מהכוסברה ולבשל במשך 5 דק'.
להסיר מהאש, להוסיף קוביית מנגו וכוסברה טרייה(לאחר שהתבשיל מתקרר).
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים