אוכל, מתכונים, ילדים, לגדול, דים סם, חזה אווז, בצל ירוק • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון מילוי חזה אווז ובצל ירוק לדים סם

מרכיבים:

יח' אחת (1/2 קילו)חזה אווז מעושן קצוץ דק

3 גבעולי בצל ירוק טריים כולל הראש קצוצים דק

                

אופן ההכנה:

מערבבים את המרכיבים יחדיו. מרדדים את הבצק לעלה בעובי של 2-3 מ"מ, חותכים לעיגולים בקוטר 8 ס"מ. מניחים במרכז העיגול מעט מהתערובת וסוגרים את הקצוות בצורת אוזן המן. מאדים במכשיר או  בסיר אידוי לכ-12 דקות ומגישים מיד.

הכתבה נוצרה בתאריך : 18/05/2006
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו