לחמישה סועדים
מרכיבים:
קילו כנפיים
בצל אחד קצוץ
שן שום אחת קצוצה
1 פלפל חליפניו מנוקה מגרעינים וקצוץ
רוטב צ'ילי מתוק
מלח, פלפל
שמן
Cc120 יין לבן משובח
אופן הכנה:
את הכנפיים מנקים טוב ומטגנים אותם במחבת עד להשחמה מכל הצדדים. מכניסים אותם לתוך התנור ל-10 דקות ב- 180 מעלות. את הבצל הקצוץ מטגנים עד הזהבה מוסיפים את פלפל החליפניו, השום ולאחר 5 דקות מצמצמים את עם יין לבן למשך דקה (עד שנשארת רבע מהכמות). מוסיפים צ'ילי מתוק ואת כנפי העוף מקפיצים אותם יחד לעוד דקה נוספת והמנה מוכנה.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים