אוכל, ילדים, מתכונים, לגדול, כנפי עוף, אליטס דה פויו, פיקנטי, מקסיקני • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לכנפי עוף "אליטס דה פויו פיקנטי"

לחמישה סועדים

 

מרכיבים:

קילו כנפיים

בצל אחד קצוץ

שן שום אחת קצוצה

1 פלפל חליפניו מנוקה מגרעינים וקצוץ

רוטב צ'ילי מתוק

מלח, פלפל

שמן

Cc120 יין לבן משובח

 

אופן הכנה:

את הכנפיים מנקים טוב ומטגנים אותם במחבת עד להשחמה מכל הצדדים. מכניסים אותם לתוך התנור ל-10 דקות ב- 180 מעלות. את הבצל הקצוץ מטגנים עד הזהבה מוסיפים את פלפל החליפניו, השום ולאחר 5 דקות מצמצמים את עם יין לבן למשך דקה (עד שנשארת רבע מהכמות). מוסיפים צ'ילי מתוק ואת כנפי העוף מקפיצים אותם יחד לעוד דקה נוספת והמנה מוכנה. 

 

 

הכתבה נוצרה בתאריך : 18/05/2006
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו