לחמישה סועדים
מרכיבים:
קילו חזה עוף חתוך לקוביות
שקית של מגוון חסות
4 מלפפונים
4 עגבניות
פטריות שמפיניון חבילה
תבלין מקסיקני של טרספזוס (Trez Pezoz)
מלח, פלפל, קורנית(טימין) לפי הטעם
שמן זית
אופן הכנה:
סלט- את החסה קורעים בידיים לתוך קערה (כך הטעם והמיץ של החסה יוצא החוצה) ומוסיפים עגבניות ומלפפונים כשהם חתוכים לקוביות, רצועות או כל צורה אחרת לפי בחירה.
חזה עוף- מחממים מחבת ובזמן זה מטבלים את חזה העוף במלח, פלפל ורוטב מקסיקני. מכניסים את העוף לתוך המחבת ובזמן הבישול מתבלים שוב (שהטעם יכנס לתוך חזה העוף). כעבור 4-3 דקות מוסיפים למחבת את הפטריות כשהם חתוכות לחצי או רבע(לפי בחירה) מקפיצים את התערובת יחד ומוסיפים את הקורנית. לאחר בין 5-10 דקות המנה מוכנה ומוסיפים את העוף לסלט ובתאבון.
ניתן להגיש את המנה עם רוטב ויניגרט בצד.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים