אוכל, מתכונים, ילדים, לגדול, סלט, עוף • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לסלט עוף

לחמישה סועדים

 

מרכיבים:

קילו חזה עוף חתוך לקוביות

שקית של מגוון חסות

4 מלפפונים

4 עגבניות

פטריות שמפיניון חבילה

תבלין מקסיקני של טרספזוס (Trez Pezoz)

מלח, פלפל, קורנית(טימין) לפי הטעם

שמן זית

 

אופן הכנה:

סלט- את החסה קורעים בידיים לתוך קערה (כך הטעם והמיץ של החסה יוצא החוצה) ומוסיפים עגבניות ומלפפונים כשהם חתוכים לקוביות, רצועות או כל צורה אחרת לפי בחירה.

חזה עוף- מחממים מחבת ובזמן זה מטבלים את חזה העוף במלח, פלפל ורוטב מקסיקני. מכניסים את העוף לתוך המחבת ובזמן הבישול מתבלים שוב (שהטעם יכנס לתוך חזה העוף). כעבור 4-3 דקות מוסיפים למחבת את הפטריות כשהם חתוכות לחצי או רבע(לפי בחירה) מקפיצים את התערובת יחד ומוסיפים את הקורנית. לאחר בין 5-10 דקות המנה מוכנה ומוסיפים את העוף לסלט ובתאבון.

 

ניתן להגיש את המנה עם רוטב ויניגרט בצד.

הכתבה נוצרה בתאריך : 18/05/2006
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו