לארבעה סועדים
מרכיבים:
300 ג' כבד עוף
בצל אחד
שמן זית
300 cc שמנת מתוקה
כפית מלח
כפית פלפל
2 כפיות סוכר
150 ג' חמאה
חצי כוס יין אדום
אופן הכנה:
לטגן את הכבד במחבת עם מעט שמן זית. מוסיפים את הבצל לאחר שחתכנו אותו לרצועות, להוסיף את השמנת, מלח, פלפל וכפית הסוכר מערבבים קלות ומורידים את התבשיל מהאש ומכניסים לקערה מלאה במים ל- 5 ד' ומכניסים לתנור 20 ד' בחום של 100 מעלות. להכנת הרוטב שופכים חצי כוס יין למחבת עם כפית סוכר מוסיפים את החמאה עד למרקם חלק
לאחר שהכבד מוכן מסדרים בצלחת ומוסיפים את הרוטב מעל.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים