אוכל, מתכונים, ילדים, לגדול, עוף, כבד, רוטב יין, פורת • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לפטה כבד עוף חם ברוטב יין פורת

לארבעה סועדים

 

מרכיבים:

300 ג' כבד עוף

בצל אחד

שמן זית

300 cc שמנת מתוקה

כפית מלח

כפית פלפל

2 כפיות סוכר

150 ג' חמאה

חצי כוס יין אדום

 

אופן הכנה:

לטגן את הכבד במחבת עם מעט שמן זית. מוסיפים את הבצל לאחר שחתכנו אותו לרצועות, להוסיף את השמנת, מלח, פלפל וכפית הסוכר מערבבים קלות ומורידים את התבשיל מהאש ומכניסים לקערה מלאה במים ל- 5 ד' ומכניסים לתנור 20 ד' בחום של 100 מעלות. להכנת הרוטב שופכים חצי כוס יין למחבת עם כפית סוכר מוסיפים את החמאה עד למרקם חלק

לאחר שהכבד מוכן מסדרים בצלחת ומוסיפים את הרוטב מעל.

הכתבה נוצרה בתאריך : 18/05/2006
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו