לארבעה סועדים
המרכיבים:
3 כרעי עוף גדועים לחמישיות
2 בצלים פרוסים לרצועות
200 גר' פטריות שמפיניון חצויות
1 בצל ירוק קצוץ
8 פיסות שורש גלנגל
20 עלי קפיר ליים
1 למון גראס טרי ללא עלים
5 גבעולי כוסברה
10 עגבניות שרי חצויות
10 כפות רוטב מי דגים (או מלח)
חצי לימון סחוט
פלפל חריף יבש כתוש
ליטר וחצי מים
אופן ההכנה:
מרתיחים מים עם השורשים: הגלנגל, הלמון גראס והקפיר ליים.
בשעת הרתיחה מוסיפים את העוף ומבשלים על אש בינונית במכסה חצי פתוח למשך 30- 40 דקות.
מוסיפים את הבצל והפטריות, עגבניות, רוטב דגים, לימון ופלפל ומבשלים במשך 4-5 דקות.
מאזנים טעם באמצעות המלחה עדינה.
מוסיפים שמפיניון ובצל ירוק חתוך גס לבישול של עוד כדקה.
מכבים את האש, מפזרים כוסברה מעל, ואוכלים בתיאבון.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים