אוכל, ילדים, מתכונים, סלט, מאכלים תאים, עוף, ים וון סן קאי • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לים וון סן קאי- סלט עוף תאי

לארבעה סועדים

 

מרכיבים:

בשר מכרע עוף מפורק וקצוץ לרצועות דקות מטוגן במעט שמן מלח וציר עוף (לא לייבש)

16 עגבניות שרי חתוכות לרבעים

גבעול סלרי עם העלים פרוס באלכסון דק מאוד

בצל סגול חצוי ופרוס דק

4 עלי כרוב סיני קצוצים דק

שני פלפלים חריפים ירוקים חצויים ללא גרעינים קצוצים דק (אופציונאלי)

6 כפות מיץ לימון

6 כפות רוטב דגים

רבע חבילה אטריות שעועית מרוככות במים לפחות שעתיים

12 גבעולי כוסברה קצוצים דק

6 כפות רוטב סי רט צ'ה (רוטב פלפלים חריף)

4 כפיות סוכר

 

אופן ההכנה:

מערבבים את בשר העוף עם הירקות הקצוצים, מוסיפים את מיץ הלימון, רוטב הדגים הסוכר ורוטב הפלפלים החריפים. טועמים ומוודאים שיש מספיק רוטב בתחתית הכלי. מוסיפים את אטריות השעועית והכוסברה, מערבבים, טועמים ומגישים.

 

הכתבה נוצרה בתאריך : 18/05/2006
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו