לחמישה סועדים
מרכיבים:
טחול גדול
כוס קמח
4 בצלים בינוניים
חצי קילו שומן קצוץ המורכב מ- 500 ג' בקר, 100 ג' עוף, 50 ג' כבש
מלח פלפל לפי הטעם
אופן הכנה:
קוצצים את הבצלים ומטגנים קלות. מעבירים לקערה ומערבבים יחד עם השומן הקצוץ. מוסיפים את הקמח, הפלפל והמלח(לפי הטעם הרצוי) ומערבבים טוב. יוצרים כיס בטחול וממלאים אותו בתערובת שנוצרה. תופרים את הכיס בעדינות ומבשלים למשך שעתיים בסיר עם מים המכסים את הטחול. לאחר מכן מכניסים את הטחול המבושל למקרר למשך יום שלם. לאחר יום של קירור מוציאים את הטחול ופורסים לפרוסות. מטגנים את הפרוסות במחבת עם שמן עד למצב של הזהבה.
מומלץ להגיש ברוטב גולש.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים