מתכון לחמישה סועדים
מרכיבים:
קילו קורקבנים
2 בצלים
2 חבילות רסק עגבניות מוכן
כף קורנפלור
מלח
פלפל
פפריקה
אופן ההכנה:
את הבצל חותכים קצוץ ומטגנים יחד עם הקורקבנים בסיר עם מעט שמן עד להזהבה. להוסיף מים עד כיסוי הקורקבנים בסיר, לאחר 20 ד' של בישול מוסיפים את הרסק והתבלינים (לפי הטעם). מבשלים את התערובת כ שעה וחצי עד למצב של ריכוך, חצי שעה לפני סוף הבישול מוסיפים את כף הקורנפלור להסמכת הרוטב.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים