, אוכל יהודי, ספר מתכונים, מתכונים עדתיים, מתכון למנה ראשונה, מתכונים לשולחן החג, מתכון של סבתא • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לרגל קרושה

לארבעה סועדים

 

מרכיבים:

1 ק"ג רגל עגל

200 ג' ברך עגל

3 בצלים עם קליפה

4-5 עלי דפנה

4-5 גרגירי פלפל אנגלי

כפית מלח

כפית פלל שחור

 

אופן הכנה:

את הרגל והברך מבשלים במים כ- 20 שעות. לאחר הבישול מוסיפים את הבצל , עלי הדפנה, פלפל אנגלי, מלח ופלפל שחור ומבשלים שוב כ- 4 שעות. בסוף הבישול מסננים את הנוזלים לקערה ומפרידים את הבשר מהעצמות וקוצצים ומכניסים לתוך הקערה. יוצקים את התערובת לתוך תבנית מתאימה ומכניסים למקרר למס' שעות עד למצב קרישה. בזמן הגשה חותכים את הבשר לפי מנות ומגישים עם פלחי לימון. 

הכתבה נוצרה בתאריך : 18/05/2006
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו