מרכיבים:
200 ג' ברך עגל
3 בצלים עם קליפה
4-5 עלי דפנה
4-5 גרגירי פלפל אנגלי
כפית מלח
כפית פלל שחור
אופן הכנה:
את הרגל והברך מבשלים במים כ- 20 שעות. לאחר הבישול מוסיפים את הבצל , עלי הדפנה, פלפל אנגלי, מלח ופלפל שחור ומבשלים שוב כ- 4 שעות. בסוף הבישול מסננים את הנוזלים לקערה ומפרידים את הבשר מהעצמות וקוצצים ומכניסים לתוך הקערה. יוצקים את התערובת לתוך תבנית מתאימה ומכניסים למקרר למס' שעות עד למצב קרישה. בזמן הגשה חותכים את הבשר לפי מנות ומגישים עם פלחי לימון.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים