חומרים:
1 שקית פודינג וניל
1/2 כוס חלב
3/4 כוס סוכר
2 חבילות גבינה לבנה
2 חבילות שמנת מתוקה
עוגיות פטי בר שוקולד
אופן ההכנה:
מערבבים את הפודינג החלב והסוכר בקערה עד שמתקבלת תערובת חלקה ללא גושים. מוסיפים את הגבינה הלבנה ומערבבים. מקציפים את ה
מכסים בניילון ניצמד ומכניסים למקפיא למספר שעות (עדיף לילה שלם)
אפשר להוסיף פרוסות פרי טרי או משומר על העוגיות לפני ששופכים את התערובת או כקישוט מלמעלה.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים