ל- 2 סועדים
מרכיבים:
חצי קילו נתחי אנטריקוט חתוכים לרצועות דקות באורך 3 ס"מ
חצי קילו קמח טמפורה (ניתן לקנות בחנויות)
8 כפות סוכר
4 כפות חומץ
מעט אבקת צ'ילי
5 כפות סויה כהה
2 כפות ציר בקר
אופן הכנה:
לוקחים את קמח הטמפורה ומוסיפים לו מעט מים ליצירת עיסה סמיכה. טובלים את רצועות הבשר בעיסה ומערבבים אותם יחד. את הבשר מוציאים מהעיסה ומטגנים אותו בשמן עמוק כשהוא עטוף בטמפורה עד להזהבה.
שמים בווק את הסוכר, חומץ, סויה וציר הבקר ומרתיחים(בין 4-5 ד'). מוסיפים את רצועות הבקר המוזהבות ומקפיצים לעוד דקה. מפזרים מעל המנה אבקת צ'ילי ובצל ירוק קצוץ ומגישים.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים