, ספר מתכונים, מתכוני בשר, מתכונים אסייאתים, מתכון למוקפץ, אוכל אסייאתי, מתכון קל ומהיר • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לנתחי בקר בנוסח סצ'ואן

ל-2 סועדים

 

מרכיבים:

חצי קילו נתחי אנטריקוט חתוכים לרצועות דקות מושרים במרינדה של סויה ליממה

1 פלפל אדום חתוך לטבעות

1 פלפל צהוב חתוך לטבעות

1 פלפל ירוק חתוך לטבעות

1 בצל חתוך לטבעות

כף סויה כהה

2 כפות חומץ

3 כפות סוכר

2 כפות רוטב צ'ילי חריף

כפית קורנפלור

שן שום כתושה

 

אופן הכנה:

מקפיצים בווק עם מעט שמן את השום, נתחי האנטריקוט, הפלפלים והבצל. לאחר 4-5 ד' מוסיפים את הסוכר, החומץ, רוטב הצ'ילי והסויה הכהה.

מסמיכים את הרוטב עם הקורנפלור כשהוא מומס עם מעט מים. לאחר 2 ד' נוספות של הקפצה מגישים את המנה.

הכתבה נוצרה בתאריך : 18/05/2006
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו