לחמישה סועדים
מרכיבים:
קילו פרגית עוף טחון
2 שיני שום כתוש
רבע חבילת כוסברה קצוצה דק מאוד
רבע חבילת פטרוזיליה קצוצה דק מאוד
חצי בצל קצוץ דק מאוד
מלח, פלפל
כפית פפריקה אדומה
אופן הכנה:
את הפרגית לשים בתוך קערה ובהדרגה מוסיפים את שאר המרכיבים: שום, כוסברה, פטרוזיליה והבצל. מתבלים את העיסה בפפריקה, מלח ופלפל ומסדרים אותם על שיפוד או כקציצות (לפי בחירה). צולים על הגריל עד להשחמה של העוף מכל הצדדים.
את העוף מומלץ להגיש לצד אורז וסלט.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים