לחמישה סועדים
מרכיבים:
חצי קילו בשר כתף טחון
7 שיני שום
6 בצלים קצוצים דק
בוקה גרנה (בזיליקום, טימין)
אופן הכנה:
רוטב עגבניות- קוצצים 4 בצלים דק ומטגנים על אש בינונית עד שקיפות וריכוך, מוסיפים 4 שיני שום שלמים ובוקה גרנה לתערובת ומבשלים למשך 45 דקות. לאחר מכן מעבירים לטחינה טובה וחימום נוסף על האש למשך 10 דקות.
בשר- קוצצים 3 בצלים ומזהיבים אותם במחבת עם מעט שמן. קולפים וקוצצים שום ומוסיפים אותו לבישול. לאחר 2 דקות מנמיכים את האש ומוסיפים את הבשר לתערובת לעוד 6 דקות. יוצקים את הרוטב לתוך המחבת ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים