, ספר מתכונים, מתכוני בשר, אוכל מקסיקני, מתכונים מקסיקנים, מתכונים עולמיים • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לצ'ימיצ'נגה בשר מוקפץ עם ירקות

לחמישה סועדים

 

מרכיבים:

6 טורטיות

חצי קילו בשר כתף טחון

6 פלפלים בצבעים שונים חתוכים לרצועות

2 פלפל חלפיניו- חתוך לרצועות ומנוקה מגרעינים(החריפות של הפלפל מקורו בגרעינים)

2 בצלים קצוצים

2 שיני שום כתוש

שמן זית

מלח, פלפל

תבלין מקסיקני (Trez Pezoz)

כף שעועית שחורה (פריחולה)

 

אופן הכנה:

מטגנים את הבצל עד להזהבה ומוסיפים את השום ופלפל חלפיניו. לאחר 5 דקות מוסיפים את הבשר למשך 6-7 דקות ובסוף מוסיפים את רצועות הפלפלים. מקפיצים לדקה שתיים ומוסיפים מלח ופלפל  לפי הטעם. אחרי שהתערובת מוכנה מסננים אותה מהשמן ומקררים מעט. מורחים על הטורטיה שכבה דקה של השעועית השחורה ויוצקים במרכזה מן התערובת מגלגלים וסוגרים.

 

ניתן לטגן את הטורטיה בשמן עמוק או על מחבת.

הכתבה נוצרה בתאריך : 18/05/2006
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו