לחמישה סועדים
מרכיבים:
6 טורטיות
חצי קילו בשר כתף טחון
6 פלפלים בצבעים שונים חתוכים לרצועות
2 פלפל חלפיניו- חתוך לרצועות ומנוקה מגרעינים(החריפות של הפלפל מקורו בגרעינים)
2 בצלים קצוצים
2 שיני שום כתוש
שמן זית
מלח, פלפל
תבלין מקסיקני (Trez Pezoz)
כף שעועית שחורה (פריחולה)
אופן הכנה:
מטגנים את הבצל עד להזהבה ומוסיפים את השום ופלפל חלפיניו. לאחר 5 דקות מוסיפים את הבשר למשך 6-7 דקות ובסוף מוסיפים את רצועות הפלפלים. מקפיצים לדקה שתיים ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. אחרי שהתערובת מוכנה מסננים אותה מהשמן ומקררים מעט. מורחים על הטורטיה שכבה דקה של השעועית השחורה ויוצקים במרכזה מן התערובת מגלגלים וסוגרים.
ניתן לטגן את הטורטיה בשמן עמוק או על מחבת.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים