באדיבות סדנאות הבישול של פור שף
המרכיבים:
חבילה פסטה פנה מבושלת
100 ג' רוקפור חתוכה לקוביות קטנות
150 ג' פטה חתוכה לקוביות קטנות
250 ג' ריקוטה
2 ביצים
3 כפות קמח
2 גזרים מגוררים
כוס בזיליקום קצוץ
3 כפות אורגנו טרי קצוץ
4 שיני שום קצוצות
1/4 כוס

אופן ההכנה
טורפים היטב את הביצה ומחברים יחד עם ה
4 Chef - רשת חנויות ציוד מקצועי לטבח ולמטבח סדנאות בישול ואפייה.
קרליבך 11 ת"א. 03-5611803. נחלת בנימין 100 ת"א. 03-6812461.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים