-מתכונים לילדים-מתכונים שילדים אוהבים-ילדים מבשלים-מתכוני פסטות-מתכון לפסטה-מתכונים קלים-מתכונים לארוחת ערב לילדים • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון למאפה פסטה ושלושה סוגי גבינות

באדיבות סדנאות הבישול של פור שף

המרכיבים:

חבילה פסטה פנה מבושלת

100 ג' רוקפור חתוכה לקוביות קטנות

150 ג' פטה חתוכה לקוביות קטנות

250 ג' ריקוטה

2 ביצים

3 כפות קמח

2 גזרים מגוררים

כוס בזיליקום קצוץ

3 כפות אורגנו טרי קצוץ

4 שיני שום קצוצות

1/4 כוס שמנת מתוקה

 

צילום לירז

 

אופן ההכנה

טורפים היטב את הביצה ומחברים יחד עם השמנת המתוקה. מערבבים יחד את יתר החומרים ומוסיפים את הנוזל. חשוב לא לערבב באגרסיביות כדי לשמור על הטקסטורה של הגבינות. מחממים תנור ל180 מעלות, מחלקים את המסה לכלים קטנים ואופים כ-20 דקות או עד שמשחים. ניתן לפזר גם פרמז'ן מעל הפסטה.

 

  4 Chef - רשת חנויות ציוד מקצועי לטבח ולמטבח סדנאות בישול ואפייה.

קרליבך 11 ת"א. 03-5611803. נחלת בנימין 100 ת"א. 03-6812461.

הכתבה נוצרה בתאריך : 13/07/2008
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו