ל- 10 סועדים

מרכיבים:
2 בצלים גדולים
1/2 קילו בשר
1/2 קילו חזה עוף טחון
מעט מרק עוף
פלפל שחור
מלח
פטרוזיליה
4 תפוחי אדמה
2 ביצים
קמח
אופן הכנה:
חותכים את כל המרכיבים חוץ מתפוחי האדמה ומכניסים אותם יחד לסיר עם קצת שמן. לאחר 5 ד' בישול חותכים את תפוחי האדמה לארבע רבעים ומוסיפים אותם לסיר + חצי כוס מים. מרתיחים את הסיר עד להתאדות של המים ומורידים מהאש. מועכים את תפוחי האדמה בתוך הסיר יחד עם כל המרכיבים. תוצאה סופית צריכה להיות מחית מכל המרכיבים, מוסיפים ביצה לתוך התערובת ומערבבים הכול יחד. בזמן התקררות התערובת טורפים ביצה בכלי נפרד ומחממים שמן במחבת, לוקחים מעט מהתערובת ומכינים ממנה קציצה (שטוחה). טובלים את הקציצה בביצה ואחר כך מקמחים ומטגנים במחבת. הקציצה צריכה לצאת זהובה (לא יותר)
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים