החומרים:
6 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
1. במיקסר (וו לישה) לשים שמרים מפוררים, מים, קמח וסוכר. ללוש לישה איטית עד איחוד חומרים;
2. להוסיף שמן ומלח וללוש 5 דקות;
3. לעלות למהירות בינונית וללוש 10 דקות נוספות;
4. להתפיח את הבצק עד הכפלת נפח. להוציא אויר, לחלק לשני מגשים מקומחים ולשטח את
הבצק על המגש בעזרת הידיים ולהתפיח שוב;
5. לזלף על הבצק התפוח שמן זית, להניחו על מגש משומן היטב. לפזר פסטו וירקות קלויים
ולאפות:
6. אפייה: 200 מעלות בתנור שחומם מראש מאוד, כ- 10-15 דק' או עד השחמה.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים