-מתכונים ללחמים-מתכוני מאפים-מתכונים שילדים אוהבים-אפייה לילדים-סדנאות אפייה פור שף • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לפוקאצ'ה

 

החומרים:

65 גר' שמרים

600 גר' מים

1 ק"ג קמח לבן

20 גר' סוכר

20 גר' מלח

6 כפות שמן זית

 

אופן ההכנה:

1. במיקסר (וו לישה) לשים שמרים מפוררים, מים, קמח וסוכר. ללוש לישה איטית עד איחוד חומרים;

2. להוסיף שמן ומלח וללוש 5 דקות;

3. לעלות למהירות בינונית וללוש 10 דקות נוספות;

4. להתפיח את הבצק עד הכפלת נפח. להוציא אויר, לחלק לשני מגשים מקומחים ולשטח את

    הבצק על המגש בעזרת הידיים ולהתפיח שוב;

5. לזלף על הבצק התפוח שמן זית, להניחו על מגש משומן היטב. לפזר פסטו וירקות קלויים

    ולאפות: 

6. אפייה: 200 מעלות בתנור שחומם מראש מאוד, כ- 10-15 דק' או עד השחמה.

הכתבה נוצרה בתאריך : 21/07/2008
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו