-מתכוני גלידה-מתכון לגלידה-מתכוני קינוחים-קינוח גלידה-מתכוני סורבה • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לסורבה אגסים ביין

 

חומרים

סירופ סוכר

1 ק"ג סוכר

1 ליטר מים 

מביאים את הסוכר והמים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים כ-5 דקות. מצננים כליל.

 

אגסים ביין

 

חומרים

6 אגסים מקולפים
350 מ"ל יין אדום יבש

50 ג"ר סוכר

מקל קינמון

קורט ציפורן

 

מבשלים את כל חומרי הסירופ עד לרתיחה. מכניסים את האגסים (ללא עוקץ וגרעינים) לסירופ ומקטינים את הלהבה. מבשלים עד שהאגסים רכים כ- 20 עד 30 דקות.

מוצאים את מקל הקינמון וטוחנים במעבד מזון את האגסים והסירופ.

 

סורבה אגס ביין

 

 200 מ"ל מחית אגס ביין אדום

375  מ"ל סירופ סוכר
175
 מ"ל מים

2 כפות מיץ לימון טרי

 

מעבדים את כל החומרים  ומעבירים להקפאה במכונת גלידה.

 

באדיבות רשת מעדניות הגורמה, יוז'י.

 

סניף כפר שמריהו - רח' הזורע 2, מ. מסחרי כפר שמריהו, טל: 09-9564455.

סניף כפר קרית אונו - רח' המעגל 58, מ. מסחרי רימון, קריית - אונו, טל:03-534967403 .

הכתבה נוצרה בתאריך : 26/07/2008
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו