
חומרים
סירופ סוכר
מביאים את הסוכר והמים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים כ-5 דקות. מצננים כליל.
אגסים ביין
חומרים
6 אגסים מקולפים
350 מ"ל יין אדום יבש
50 ג"ר סוכר
מקל קינמון
קורט ציפורן
מבשלים את כל חומרי הסירופ עד לרתיחה. מכניסים את האגסים (ללא עוקץ וגרעינים) לסירופ ומקטינים את הלהבה. מבשלים עד שהאגסים רכים כ- 20 עד 30 דקות.
מוצאים את מקל הקינמון וטוחנים במעבד מזון את האגסים והסירופ.
סורבה אגס ביין
200 מ"ל מחית אגס ביין אדום
375 מ"ל סירופ סוכר
175 מ"ל מים
2 כפות מיץ לימון טרי
מעבדים את כל החומרים ומעבירים להקפאה במכונת גלידה.
באדיבות רשת מעדניות הגורמה, יוז'י.
סניף כפר שמריהו - רח' הזורע 2, מ. מסחרי כפר שמריהו, טל: 09-9564455.
סניף כפר קרית אונו - רח' המעגל 58, מ. מסחרי רימון, קריית - אונו, טל:03-534967403 .
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים