2 פרוסות לחם שיפון ממבחר לחמי קונדיטוריית רולדין
2 כפות קוביות אבוקדו טרי מתובלים במיץ לימון
2 כפיות איולי או מיונז משובח
פלפל אדום קלוי ומקולף מושרה בחומץ בלסמי , שום ודבש
1/2 עגבניה חתוכה לפרוסות
1 כף קוביות בצל סגול מוזהב במחבת
4 עלי בזיליקום טרי
מלח ופלפל שחור

אופן הרכבה
- מריחת האיולי / מיונז משני צידי הכריך, מניחים את האבוקדו –ממליחים ומפלפלים
מעל מסדרים את הבצל המטוגן, העגבניות, הפלפלים הקלויים והבזיליקום
סוגרים את הכריך באלכסון ומגישים.
באדיבות רשת רולדין
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים