החברה להגנת הטבע מציגה תערוכת איורי טבע, מתוך ספרי הילדים של המאיירת

אירוע הפתיחה של התערוכה יתקיים ביום חמישי אחה"צ, 25.9, בבית החברה להגנת הטבע ברח' הנגב 2 בת"א, והוא מיועד להורים ולילדים. במהלך האירוע תספר לשם-פלאי על תהליך עבודתה כמאיירת ותעביר את שעת הסיפור לילדים "חוויה מדברית קסומה" בעקבות ספרה "הלילה הגדול של לון-לון", שועלון החולות.
האיורים שיוצגו בתערוכה הם חגיגה של טבע ישראלי: בעלי חיים מלאי הבעה ורגש, פרחי בר ססגוניים ונופים מרהיבים.
האיורים, בין השאר, לקוחים מתוך ספרי "פצפונטבע", "הלילה הגדול של לון-לון" ו"לוטי וטרי גורי הלוטרה" שכתבה לשם-פלאי תוך התייעצות מדעית עם אנשי החברה להגנת הטבע, כמו עזריה אלון, ד"ר
מירי לשם-פלאי היא סופרת ומאיירת ספרי ילדים, זוכת פרס נחום גוטמן לאיור. לשם-פלאי כתבה ואיירה עד כה 12 ספרים, ביניהם סדרת רבי המכר "פרופסור פצפונטבע" ו"הלילה הגדול של לון-לון" שאף תורגם לאנגלית ויצא לאור בארה"ב בשנה האחרונה.
בסיפוריה ובאיוריה, כמו גם בפעילויות שהיא מקיימת עם החברה להגנת הטבע, מעבירה
הכניסה לאירוע הפתיחה החגיגי ולשעת הסיפור הינה ללא תשלום, אולם מספר המקומות מוגבל. יש להירשם מראש בחברה להגנת הטבע :03-6388688.
התערוכה תוצג עד אמצע דצמבר 2008 . הכניסה חופשית.
בית החברה להגנת הטבע-הנגב 2 תל-אביב.
התערוכה, שתוצג בבית החברה להגנת הטבע, תהיה פתוחה למבקרים, ללא תשלום, במהלך החודשיים הקרובים.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים