מרכיבים:
בצק-
1/2 ק"ג קמח
200 ג"ר חמאה
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל
1/2 כוס יוגורט
2 ביצים
מילוי-
ק"ג ברוקולי חתוך לפרחים
250 ג"ר גבינת עיזים
קורט אגוז מוסקט
קורט פלפל שטה
3 ביצים
3 בצלים חתוכים לרצועות דקות
אופן הכנה:
בצק- מערבבים את הקמח, חמאה, מלח והפלפל עד קבלת פירורים. מוסיפים את היוגורט והביצים ולשים עד קבלת בצק אחיד.
מילוי- מקפיצים את הברוקולי והבצל במחבת עם מעט שמן. מוסיפים את כל התבלינים מקפיצים קלות ומעבירים לקערה. מקררים את המילוי ומוסיפים את הגבינה והביצים ומערבבים.
את הבצק משטחים בתבנית רצויה ואת מילוי הקישואים פורסים מעל ומכניסים לתנור ל- 17 דקות ב- 180 מעלות והמנה מוכנה.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים