המרכיבים
חופן צימוקים שחורים שהושרו במים וסוננו היטב
אופן ההכנה
1. במיקסר (וו לישה) לשים שמרים מפוררים, ביצים, חלב, קמח וסוכר. ללוש במהירות נמוכה
עד איחוד חומרים;
2. להוסיף חמאה רכה וללוש 4 דקות במהירות בינונית;
3. להוסיף מלח וצימוקים וללוש דקה נוספת או עד קבלת בצק אלסטי ( סה"כ כ- 12 דק'). להניח
את הבצק לתפיחה;
4. להוציא את האויר מהבצק, לחלק את הבצק לכדורים במשקל
5. לעבד את הכדורים ללחמניות ולהניח את הלחמניות לתפיחה עד הכפלת נפח;
6. למרוח ביצה ולזרות סוכר לבן;
7. אפייה- 180 מעלות בתנור שחומם מראש מאוד, כ-12- 15 דק'.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים