מרכיבים:
50 ג' עלי תרד שטופים
6 פטריות שמפיניון טריות
10 ג' חמאה
1 כפית שום כתוש
1 כף גבינת עיזים רכה
150 ג' גבינת צ'דר מגורדת
3 טורטיות רכות בקוטר
1 כף אורגנו יבש
אופן הכנה:
קוצצים את התרד ופורסים דק את הפטריות. במחבת מאדים את הירקות והשום בחמאה למשך 4 ד'. מוסיפים למחבת את גבינת העיזים ומערבבים. מניחים את הטורטיות על משטח יבש ומקפלים כל טורטייה לחצי (הקיפול נועד לסימון המיקום החצי). פותחים את הטורטייה ומורחים שכבה דקה של תערובת הירקות על מחצית השטח של כל טורטייה. מפזרים את גבינת הצ'דר על שכבת הירקות. קולים במשך דקה אחת על אש גבוהה את האורגנו בתוך מחבת ששימשה לירקות ומפזרים בעדינות את האורגנו הקלוי על כל טורטייה. מהדקים את הטורטייה לחצי ומהדכים. במחבת טפלון שטוחה ויבשה קולים כל קסדיה מכל משני צדדיה עד להשחמה זהובה.
מומלץ להגיש עם שמנת חמוצה וסלסה עגבניות
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים