מרכיבים:
בצק-
200 ג' קמח רגיל
80 ג' סוכר
2 חלמונים
רבע כוס מים קרים
מילוי-
1 ק"ג גבינה 5%
4 ביצים
שלוש תרבע כוס סוכר
2 כפות גרידת לימון
2 כפות שטוחות של קמח
ציפוי-
2 גביעים שמנת חמוצה
2 כפות סוכר
אופן הכנה:
בצק- את כל המרכיבים מעבירים לתוך קערה ולשים עד לקבלת עיסה אחידה. מגלגלים את הבצק(צורת גליל) מצמידים ניילון נצמד מסביב ומכניסים למקפיא. לאחר 55 ד' כשהבצק קפואה מוציאים וחותכים אותו לטבעות בעובי של 5-7 ס"מ (תחתית העוגה) ואופים כ- 25 ד' ב- 180 מעלות.
מילוי- מעבירים את כל המרכיבים לתוך קערה ומערבבים אותם יחד עד לקבלת עיסה אחידה ומקררים מעט. את העיסה מניחים מעל טבעות הבסיס (אחרי שהתקררו) ואופים שוב כ- 30 ד' ב 180 מעלות( מוציאים את העוגה כשמרכז העיסה העליונה עוד נע).
ציפוי- מערבבים את כל הרכיבים יחד לעיסה אחידה ויוצקים מעל המילוי שיושב על הבסיס אחרי קירור של האפייה. מכניסים את עוגה למקרר למשך לילה לקבלת יציבות ובתאבון.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים