המרכיבים:
4 ראשי דג ים
4 בצלים פרוסים לרצועות
2 בצל ירוק קצוץ
15 פיסות שורש גלנגל
40 עלי קפיר ליים
גבעול למון גראס טרי ללא עלים
10 גבעולי כוסברה
18 עגבניות שרי חצויות
20 כפות רוטב מי דגים
1 לימון סחוט
פלפל חריף יבש כתוש
אופן הכנה:
מרתיחים במשך כרבע שעה את השורשים: הגלנגל, הלמון גראס הקפיר ליים ואת ראשי הדג.
מוסיפים בצל ופטריות יער, עגבניות, רוטב דגים, לימון ופלפל ומבשלים במשך 4-5 דקות.
מוסיפים שמפיניון ובצל ירוק חתוך גס לבישול של עוד כדקה.
מוסיפים את הדג המפולט כאשר הוא חתוך לפרוסות למשך דקת בישול נוספת ומכבים את האש.
מפזרים כוסברה מעל ומגישים.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים