אוכל, ילדים, מתכונים, לגדול, פילה סלמון, דגים • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לפילה סלמון, צ'אטני מנגו ולימון כבוש

מרכיבים:

פילה סלמון (200 ג')

מנגו קלוף ופרוס לרצועות

100 גרם לימון כבוש

מעט כוסברה ופטרוזיליה קצוצים

מעט טימין, ציפורן וסומק

75 גרם חמאה

30cc יין לבן

2 כפות סוכר חום

 

אופן ההכנה:

סוגרים את הסלמון במחבת עם חמאה משני הצדדים. אחרי 10 דקות יוצקים את היין הלבן.

כעבור 5 ד' נוספות מעבירים את הסלמון לתבנית ומפזרים מעל את הטימין ומכניסים לתנור ל- 180 ל- 15 ד'.

במחבת מניחים את המנגו עם כ- 25 ג' חמאה. לאחר שהחמאה נמסה מוסיפים את הסוכר, ציפורן וסומק ולמורידים לאש קטנה עד ריכוך המנגו. אחרי ריכוך מפזרים מעליו פטרוזיליה וכוסברה קצוצים. 

להגשת מניחים את הסלמון במרכז הצלחת עם המנגו המבושל בצדדים ו- 3 פרוסות של לימון מסביב עם הרוטב שנוצר.

הכתבה נוצרה בתאריך : 22/05/2006
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו