
מתכון לעוגת גבינה של השף חיים סלמון
המצרכים לתחתית:
½ ליטר חלב
המצרכים למלית:
1 שמנת מתוקה
1 אינסטנט וניל
¾ כוס סוכר
½ ק"ג גבינה לבנה 9%
אופן ההכנה:
מקציפים במיקסר שמנת מתוקה ואינסטנט וניל לקצף יציב
מוסיפים סוכר וגבינה 9%
מערבלים במיקסר עד לאחידות
מוסיפים גבינה 30% ומערבלים במיקסר עד לאחידות
טובלים מחצית מכמות הביסקוויטים בחלב ומרפדים תבנית
יוצקים מעל חצי מתערובת הגבינות
טובלים בחלב את יתרת הביסקוויטים ומניחים על הגבינה
יוצקים את יתרת תערובת הגבינות ומפזרים את השוקולד
מקררים כ- 4-5 שעות.
4 Chef - רשת חנויות ציוד מקצועי לטבח ולמטבח סדנאות בישול ואפיה. קרליבך 11 ת"א. 03-5611803. נחלת בנימין 100 ת"א. 03-6812461.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים