-מתכון לעוגה-עוגת תפוחים-עוגת פרג-עוגת גבינה-מתכוני עוגות-מתכונים לעוגות שילדים אוהבים-פור שף • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לעוגת פרג ושוקולד לבן

מתכון לעוגת פרג ושוקולד לבן באדיבות השף טל זאבי

 

מרכיבים:

40 גר' חמאה

20 מ"ל שמן

90 גר' סוכר חום

90 גר' סוכר חום כהה

20 גר' דבש

קליפת לימון מגוררת

כפית תמצית וניל

1 ביצה

1 חלמון

70 גר' פרג טחון

90 גר' קמח

5 גר' אבקת אפייה

60 גר' שוקולד לבן קצוץ

100 גר' שמנת חמוצה

50 גר' רסק תפוחים.

 

אופן הכנה:

מחממים תנור ל-160 מעלות.

מקציפים חמאה, שמן, סוכרים, דבש, קליפת לימון ותמצית וניל עד לקבלת תערובת קרם. מוסיפים ביצים בהדרגה וממשיכים להקציף לכ- 3 דקות.

מפסיקים את פעולת המיקסר ומוסיפים את יתר החומרים. מקציפים היטב ויוצקים לתבנית. אופים 40 דקות, עד להכנת העוגה (ניתן לבדוק זאת ע"י  קיסם שמכניסים בפינת העוגה ובודקים את יובש העוגה מבפנים).

 

4 Chef - רשת חנויות ציוד מקצועי לטבח ולמטבח סדנאות בישול ואפיה. קרליבך 11 ת"א. 03-5611803. נחלת בנימין 100 ת"א. 03-6812461.

הכתבה נוצרה בתאריך : 29/10/2008
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו