מתכון לעוגת פרג ושוקולד לבן באדיבות השף
מרכיבים:
20 מ"ל שמן
קליפת לימון מגוררת
כפית תמצית וניל
1 ביצה
1 חלמון
אופן הכנה:
מחממים תנור ל-160 מעלות.
מקציפים חמאה, שמן, סוכרים, דבש, קליפת לימון ותמצית וניל עד לקבלת תערובת קרם. מוסיפים ביצים בהדרגה וממשיכים להקציף לכ- 3 דקות.
מפסיקים את פעולת המיקסר ומוסיפים את יתר החומרים. מקציפים היטב ויוצקים לתבנית. אופים 40 דקות, עד להכנת העוגה (ניתן לבדוק זאת ע"י קיסם שמכניסים בפינת העוגה ובודקים את יובש העוגה מבפנים).
4 Chef - רשת חנויות ציוד מקצועי לטבח ולמטבח סדנאות בישול ואפיה. קרליבך 11 ת"א. 03-5611803. נחלת בנימין 100 ת"א. 03-6812461.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים