-מתכון לעוגה-עוגת תפוחים-עוגת פרג-עוגת גבינה-מתכוני עוגות-מתכונים לעוגות שילדים אוהבים-פור שף • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לעוגת שטורדל תפוחים

מתכון לשטרודל תפוחים באדיבות הקונדיטורית חני לשם

 

החומרים:

חבילת עלי פילו מופשרת במקרר

חמאה מומסת

5 תפוחי גרני סמית בינוניים קלופים ובקוביות

2 שזיפי סנטה רוזה בקוביות סוכר             

מעט קרם פטיסייר  - מתכון בהמשך

תערובת סוכר חום, קינמון ואגוזים גרוסים

 

אופן ההכנה:

1.  במחבת רחבה לבשל מעט את התפוחים עם חמאה ומעט סוכר. להוסיף את השזיפים, לערבב היטב

     ולהסיר מהאש. להניח  בצד;

2.  להכין קבוצות של 4 דפי פילו צמודים, משוחים בחמאה כל אחד וביניהם תערובת סוכר ואגוזים;

3.  לערבב את התפוחים הצוננים במעט קרם פטיסייר ולהרכיב את השטרודל;

4.  הרכבה- להניח ממסת התפוחים במקביל לצלע קצרה אחת של מלבן בצק, במרחק

     4 ס"מ משפת המלבן (כנ"ל בצדדים). לסגור את רצועת המלית בבצק ולגלגל לרולדה הדוקה.

    להניח את הרולדות על התפר. למרוח בחמאה מומסת, לפזר תערובת אגוזים ולאפות;

5. אפיה- בתנור חם, 180 מעלות, כ- 25 דק'.

 

 4 Chef - רשת חנויות ציוד מקצועי לטבח ולמטבח סדנאות בישול ואפיה. קרליבך 11 ת"א. 03-5611803. נחלת בנימין 100 ת"א. 03-6812461.

הכתבה נוצרה בתאריך : 29/10/2008
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו