מתכון לשטרודל תפוחים באדיבות הקונדיטורית חני לשם
החומרים:
חבילת עלי פילו מופשרת במקרר
חמאה מומסת
5 תפוחי גרני סמית בינוניים קלופים ובקוביות
2 שזיפי סנטה רוזה בקוביות סוכר
מעט קרם פטיסייר - מתכון בהמשך
תערובת סוכר חום, קינמון ואגוזים גרוסים
אופן ההכנה:
1. במחבת רחבה לבשל מעט את התפוחים עם חמאה ומעט סוכר. להוסיף את השזיפים, לערבב היטב
ולהסיר מהאש. להניח בצד;
2. להכין קבוצות של 4 דפי פילו צמודים, משוחים בחמאה כל אחד וביניהם תערובת סוכר ואגוזים;
3. לערבב את התפוחים הצוננים במעט קרם פטיסייר ולהרכיב את השטרודל;
4. הרכבה- להניח ממסת התפוחים במקביל לצלע קצרה אחת של מלבן בצק, במרחק
להניח את הרולדות על התפר. למרוח בחמאה מומסת, לפזר תערובת אגוזים ולאפות;
5. אפיה- בתנור חם, 180 מעלות, כ- 25 דק'.
4 Chef - רשת חנויות ציוד מקצועי לטבח ולמטבח סדנאות בישול ואפיה. קרליבך 11 ת"א. 03-5611803. נחלת בנימין 100 ת"א. 03-6812461.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים