מתכון לחמישה סועדים
מרכיבים:
2 בצלים קצוצים
2 גזרים
5 שיני שום
2 עלי דפנה
מעט פלפל אנגלי
מעט מלח
מעט פלפל שחור
אופן הכנה:
צולים בסיר עם מעט שמן את נתח הבשר עם הבצל הקצוץ, שום כתוש ומעט מלח עד למצב השחמה. מוסיפים מעט מים ומשחימים שוב עד לקבלת גוון כהה(את הפעולה מבצעים לקבלת הגוון הרצוי). אחרי השחמה מוסיפים מים עד לכיסוי הבשר ומוסיפים את שאר המרכיבים. מכסים את הסיר ומכניסים לתנור. כעבור שעתיים מוציאים את הבשר, מקררים אותו במקרר למס' שעות, בסוף הקירור פורסים את הבשר ויוצקים מ
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים