מרכיבים:
1/2 ק"ג בשר בקר
2 בצלים
6 גזרים
שורש סלרי
רבע קילו שורש פטרוזיליה
גבעול טימין
גבעול רוזמרין
1/2 ליטר יין אדום
מלח, פלפל
3 כפות שמן סויה
אופן הכנה:
מכניסים את הבשר לצריבה בתנור בחום של 250 מעלות לל10 דקות על מנת לשמר את הנוזלים. במקביל מחממים סיר עם שמן ומטגנים קלות את הירקות, מוסיפים את הבשר המושחם. מוסיפים את היין ואת עשבי התיבול. ממליחים ומפלפלים. סוגרים עם מכסה ומורידים את הלהבה לאש נמוכה למשך שעתיים.
מגישים עם לחם חם וטרי.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים