אוכל, מתכונים, ילדים, לגדול, תבשילים, קדירת בורגיניון • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לקדירת בורגיניון

מרכיבים:

 

1/2 ק"ג בשר בקר

2 בצלים

6 גזרים

שורש סלרי

רבע קילו שורש פטרוזיליה

גבעול טימין  

גבעול רוזמרין

1/2 ליטר יין אדום

מלח, פלפל

3 כפות שמן סויה  

 

אופן הכנה:

מכניסים את הבשר לצריבה בתנור  בחום של 250 מעלות לל10 דקות על מנת לשמר את הנוזלים. במקביל מחממים סיר עם שמן ומטגנים קלות את הירקות, מוסיפים את הבשר המושחם. מוסיפים את היין ואת עשבי התיבול. ממליחים ומפלפלים. סוגרים עם מכסה ומורידים את הלהבה לאש נמוכה למשך שעתיים.

 

מגישים עם לחם חם וטרי.

הכתבה נוצרה בתאריך : 23/05/2006
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו