מתכון לארבעה סועדים:
מרכיבים:
1/2 קילו כתף בקר חתוך לקוביות
2 בצלים לבנים חתוכים גס
צרור פטרוזיליה
צרור כוסברה
3 עגבניות מגורדות
2 שיני שום
3 תפו"א חתוכים לקוביות
1.5 כפות חוואיג' למרק
1/2 כף כורכום
1/2 כף כמון
רבע ליטר ציר בקר
כף כוסברה יבשה טחונה
כף שמן זית
אופן הכנה:
מטגנים טיגון קל בסיר עם שמן הזית את שיני השום והבצל. מוסיפים 2 ליטר מים ואת ציר הבקר ומביאים לרתיחה. לאחר הרתיחה מוסיפים את הבשר, צרור הכוסברה, צרור הפטרוזיליה והעגבניות ומביאים שוב לרתיחה. לאחר שהמרק רתח בשנית מנמיכים את האש ומוסיפים את התבלינים: הכורכום, החוואיג', הכמון והכוסברה היבשה ומבשלים במשך שעתיים. לאחר מכן מוסיפים את תפוחי האדמה 1/2 ליטר מים נוסף ומבשלים כעשרים דקות.
מומלץ להגיש עם חילבה, טחינה ירוקה ולחם.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים