אוכל, ילדים, מתכונים, לגדול, מרק, תבשילים, שעועית • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון למרק שעועית ועצמות

מרכיבים:

כוס וחצי שעועית לבנה שהושרתה לילה שלם

300 גר' עצמות בקר חתוך לקוביות

בצל לבן אחד קצוץ

שמן זית

4 שיני שום קצוצות

כף רסק עגבניות

כפית דבש

מלח ופלפל לפי הטעם

מים

 

אופן הכנה:

 מרתיחים בסיר את השעועית שהושרתה ומסננים.

מטגנים בסיר את הבצל הקצוץ ואת השום עם שמן הזית. מוסיפים כף רסק, את העצמות ואת השעועית ומאדים. מוסיפים כליטר וחצי מים מתבלים במלח ופלפל שחור ומוסיפים כפית דבש.

מבשלים על פתיליה (או אש קטנה מאוד למי שאין) למשך לילה שלם.

 

מגישים עם לחם כפרי טרי. בתיאבון!

הכתבה נוצרה בתאריך : 23/05/2006
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו