מרכיבים:
כוס וחצי שעועית לבנה שהושרתה לילה שלם
300 גר' עצמות בקר חתוך לקוביות
בצל לבן אחד קצוץ
שמן זית
4 שיני שום קצוצות
כף רסק עגבניות
כפית דבש
מלח ופלפל לפי הטעם
מים
אופן הכנה:
מטגנים בסיר את הבצל הקצוץ ואת השום עם שמן הזית. מוסיפים כף רסק, את העצמות ואת השעועית ומאדים. מוסיפים כליטר וחצי מים מתבלים במלח ופלפל שחור ומוסיפים כפית דבש.
מבשלים על פתיליה (או אש קטנה מאוד למי שאין) למשך לילה שלם.
מגישים עם לחם כפרי טרי. בתיאבון!
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים