מתכון לחמישה סועדים
מרכיבים:
פול-
30 גר' עדשים אדומים מושרים לילה שלם
20 גר' עדשים שחורים מושרים לילה שלם
מעט כמון
מעט מלח
מעט פפריקה אדומה
רוטב-
חצי גמבה אדומה
חצי פלפל
כפית מלח לימון
שן שום כתוש
מעט מלח
כוס מים
אופן הכנה:
פולים- משרים את סוגי הפולים והעדשים בנפרד למשך 24 שעות ושוטפים אותם היטב. מרתיחים מים חמים ומוסיפים את הפולים כשהמים מכסים את אותם כ- 3 ס"מ מעל. מבשלים את הפולים והעדשים על פתיליה למשך לילה שלם. כשהפולים והעדשים עברו את הבישול האיטי מסננים אותם מהמים וטוחנים.
רוטב- חוץ מכוס המים טוחנים את כל המרכיבים יחד. לאחר עיסה אחידה מעבירים את הרוטב לקערה, מוסיפים את המים ומערבבים.
את הפולים והרוטב המוכן מערבבים יחד והמנה מוכנה.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים