אוכל, ילדים, מתכונים, לגדול, פול סורי, תבשילים • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לפול סורי

מתכון לחמישה סועדים

 

מרכיבים:

פול-

100 גר' פול רגיל מושרה לילה שלם

30 גר' עדשים אדומים מושרים לילה שלם

20 גר' עדשים שחורים מושרים לילה שלם

מעט כמון

מעט מלח

מעט פפריקה אדומה

רוטב-

חצי גמבה אדומה

חצי פלפל

כפית מלח לימון

שן שום כתוש

מעט מלח

כוס מים

 

אופן הכנה:

פולים- משרים את סוגי הפולים והעדשים בנפרד למשך 24 שעות ושוטפים אותם היטב. מרתיחים מים חמים ומוסיפים את הפולים כשהמים מכסים את אותם כ- 3 ס"מ מעל. מבשלים את הפולים והעדשים על פתיליה למשך לילה שלם. כשהפולים והעדשים עברו את הבישול האיטי מסננים אותם מהמים וטוחנים.   

רוטב- חוץ מכוס המים טוחנים את כל המרכיבים יחד. לאחר עיסה אחידה מעבירים את הרוטב לקערה, מוסיפים את המים ומערבבים.

את הפולים והרוטב המוכן מערבבים יחד והמנה מוכנה.

הכתבה נוצרה בתאריך : 23/05/2006
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו