מתכון לחמישה סועדים

מרכיבים:
3 פלפלים אדומים בינוניים
6 עגבניות קלופות וחתוכות
כפית שמן זית
6 שיני שום כתוש
1 פלפל חריף קצוץ
5 ביצים
מלח, פלפל לפי טעם
3/4 כפית פפריקה אדומה חריפה או מתוקה (לפי הטעם)
כפית מרק עוף
מעט פטרוזיליה קצוצה
אופן הכנה:
מחממים את שמן הזית במחבת ומוסיפים את השום. אחרי הזהבה של השום מוסיפים את העגבניות ומנמיכים את האש. מרסקים את העגבניות תוך כדי בישול ומשאירים למעקב של כ- חצי שעה. לאחר בישול של העגבניות מוסיפים את שאר התבלינים (לפי טעם) מערבבים ומשאירים לבישול איטי על אש נמוכה עד קבלת מראה דבשתי. כאשר התבשיל מוכן שוברים לתוכו את הביצים ומבשלים כחצי שעה עד להכנתן.
ניתן לקשט את המנה עם מעט פטרוזיליה קצוצה מעל.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים