אוכל, מתכונים, לגדול, ילדים, תבשילים, פול מצרי • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לפול מצרי

מתכון לחמישה סועדים

 

מרכיבים:

פולים-

100 ג' פול רגיל

30 ג' פול שבור (ניתן לקנות בכל מרכול)

כפית פפריקה מתוקה

מעט כמון

מלח, פלפל

רוטב-

חצי גמבה אדומה

חצי פלפל

כפית מלח לימון

שן שום כתוש

מעט מלח

כוס מים

 

אופן הכנה:

פולים- משרים את שני סוגי הפולים בנפרד למשך 24 שעות ושוטפים אותם היטב. מרתיחים מים חמים ומוסיפים את הפולים כשהמים מכסים את אותם כ- 3 ס"מ מעל. מבשלים את הפולים על פתיליה למשך לילה שלם. כשהפולים עברו את הבישול האיטי מסננים אותם מהמים וטוחנים.   

רוטב- חוץ מכוס המים טוחנים את כל המרכיבים יחד. לאחר עיסה אחידה מעבירים את הרוטב לקערה, מוסיפים את המים ומערבבים.

את הפולים והרוטב המוכן מערבבים יחד והמנה מוכנה.

הכתבה נוצרה בתאריך : 23/05/2006
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו