אוכל, מתכונים, ילדים, לגדול, פסטות, רביולי • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לרביולי דלעת

מתכון לשני סועדים

           

מרכיבים:

30 כיסוני דלעת קפואים (ניתן לרכוש במרכול)

שמנת מתוקה 500 cc

8 עגבניות גמדיות (סוג תמר) קלופות וטחונות

מעט יין לבן

50 ג' חמאה

כפית שטוחה מלח

כפית שטוחה פלפל

2 כפות שמן

מעט אגוזי קאשיו

 

אופן הכנה:

את הכיסונים מרתיחים בתוך סיר עם מים ומעט שמן עד לריכוך.

ממיסים את החמאה במחבת מוסיפים את  היין, העגבניות בין 5 ל- 10 ד' ומתבלים במלח ופלפל.

מוסיפים את השמנת המתוקה ומצמצמים מעט כ-10 דקות. מוסיפים את כיסונים וממשכים בבישול עד לצמצום הרוטב.

 מגישים עם אגוזי קשיו מעל.

הכתבה נוצרה בתאריך : 23/05/2006
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו