עבור ארבעה סועדים:
מרכיבים:
שני עלים של בננה (לא הקליפות)
כוס של סטיקי רייס (אורז דביק)- להכנת האורז משרים אותו שלוש שעות במים. ולאחר מכן מאדים אותו 3-4 דקות.
פחית חלב קוקוס
7-8 כפות סוכר
שתי בננות
אופן הכנה:
מייבשים את עלי הבננה כשלוש שעות בשמש.
את האורז הדביק יחד עם חלב הקוקוס והסוכר מבשלים כרבע שעה על אש נמוכה מאד תוך כדי ערבוב (עד שחלב הקוקוס והאורז מתאחדים). מקררים את התערובת.
מוציאים את השלדה של עלי הבננה שייבשנו וחותכים אותם לרצועות בגודל של 20 ס"מ על 20 ס"מ.
את התערובת שבישלנו מניחים על כל רצועת עלה במרכז (ברוחב של 4 ס"מ).
חוצים את הבננות לרבעים ומניחים כל חתיכה במרכז של כל רצועה ומגלגלים. סוגרים בעזרת קיסם.
(מי שמתעקש על אופן ההכנה האותנטי קושר את העלים.)
מאדים את הרולים כרבע שעה. ניתן גם להניח על הגריל באופן הזה דרוש להשתמש בשכבה נוספת של עלה.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים