המרכיבים:
180 ג' פסיפלורה טרייה או מחית פסיפלורה
2 כוסות שמנת מתוקה
80 גר' אגוזים קצוצים דק
3 כפות סוכר
7 ביצים
חבילת סוכר וניל
50 גר' שוקולד לבן
אופן ההכנה:
מערבלים במיקסר את הפסיפלורה, השמנת המתוקה, סוכר הווניל והביצים עד לקבלת קרם אחיד.
ממיסים שוקולד לבן ומוסיפים למיקסר לערבול נוסף. קוצצים את האגוזים דק וקולים אותם מעט עם סוכר לבן במחבת למשך 10 דקות ומוסיפים לתערובת.
מוזגים לתוך צילינדר בצורה עגולה בקוטר של
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים