אוכל, ילדים, מתכונים, לגדול, קינוחים, מוס, פסיפלורה • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון למוס פסיפלורה

המרכיבים:

180 ג' פסיפלורה טרייה או מחית פסיפלורה

2 כוסות שמנת מתוקה

80 גר' אגוזים קצוצים דק

3 כפות סוכר

7 ביצים

חבילת סוכר וניל

50 גר' שוקולד לבן

 

אופן ההכנה:

מערבלים במיקסר את הפסיפלורה, השמנת המתוקה, סוכר הווניל והביצים עד לקבלת קרם אחיד.

ממיסים שוקולד לבן ומוסיפים למיקסר לערבול נוסף. קוצצים את האגוזים דק וקולים אותם מעט עם סוכר לבן במחבת למשך 10 דקות ומוסיפים לתערובת.

מוזגים לתוך צילינדר בצורה עגולה בקוטר של 10 מ"מ את תערובת. מקררים לפני הגשה למשך 8 שעות.

הכתבה נוצרה בתאריך : 23/05/2006
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו