
מרכיבים:
עלי פילו קפואים על פי הצורך (4-5 עלים לסועד)
8 חלמונים
2 שקיות של סוכר וניל
כוס שמנת מתוקה
כוס תערובת פירות יער אדומים קפואים או טריים (פטל, דובדבנים, אוכמניות)
חצי כוס סוכר לבן
אופן הכנה:
חותכים את עלי הפילו לריבועים של 10 על 10.
מכניסים את עלי הפילו לתנור בחום של 180 מעלות למשך 10 דקות ומקררים.
מקציפים יחד את החלמונים, השמנת המתוקה וסוכר הווניל עד לקבלת קרם.
את פירות היער מניחים בסיר עם כוס מים וחצי כוס סוכר לבן ומביאים לרתיחה.
מורחים שכבה נדיבה של קרם על עלה פילו ומכסים בעלה נוסף מורחים גם אותו וכן הלאה. על השכבות יוצקים את פירות היער.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים