לשלושה סועדים
מרכיבים:
2 כוסות אורז בסמתי שטוף היטב
1 תפוח אדמה
1 גזר
חופן של שעועית צרפתית
רבע כרוב חתוך דק
כ-
3 בצלים קטנים חתוכים דק
שני פלפלי צ'ילי קטנים
מלח לפי הטעם.
כפית אבקת צ'ילי
2 כפיות קרויה
4 גריגירי ציפורן
4 עגבניות חתוכות לקוביות קטנות
4 כפות שמן סויה
אופן הכנה:
מבשלים את האורז בסיר עם 3 כוסות מים, מעט מלח. מבשלים כ- 15 דקות על אש גבוהה ומורידים את האש לעוד 5 דקות בישול ומכסים. מטגנים את הירקות יחד כ- 5 דקות במעט שמן עד לחצי עשייה(למעט העגבניות) כולל האפונה יחד עם פלפלי הצ'ילי ומעט מלח. מטגנים את העגבניות בנפרד ומערבבים היטב. מבשלים כ-10 דקות. מוסיפים את כל הירקות שטוגנו קודם. ולבסוף מוסיפים את האורז בעדינות על מנת שהוא לא יתפרק. מבשלים כ-3 דקות.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים