אוכל, ילדים, מתכונים, לגדול, ירקות, מאכלים הודים • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לפקורה ירקות

מרכיבים:

חצי ק"ג תערובת ירקות (ברוקולי, כרובית, תפוח אדמה, בצל וכדומה)  חתוכים לגודל של חטיף

חצי כוס קמח

1/3 כוס קמח תופח

ביצה טרופה

כפית בצל כתוש

חצי כפית שום כתוש

כפית מיץ לימון סחוט

כפית פפריקה חריפה

1/3 כפית ג'ינג'ר כתוש

חצי כפית חרדל

1/4 כפית אבקת אפיה

מלח ופלפל לפי הטעם

מים

שמן לטיגון

 

אופן הכנה:

בקערה, מניחים את כל החומרים פרט לירקות, מערבבים ומוסיפים באטיות מים עד ליצירת מרינדה דלילה.

מוסיפים למרינדה את הירקות החתוכים ומערבבים עד שהם מצופים היטב.

נותנים לירקות לשהות במרינדה למשך כרבע שעה.

מוציאים את הירקות המצופים בבלילה ומעבירים לטיגון בשמן עמוק במחבת על אש בינונית עד הזהבה.

הכתבה נוצרה בתאריך : 23/05/2006
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו