לחמישה סועדים
מרכיבים:
2 כפות רסק עגבניות
כף אבקת מרק עוף
2 כפות סוכר
חצי כפית מלח
2 בצלים קצוצים
אופן הכנה:
מזהיבים את הבצל הקצוץ בסיר עם מעט שמן. מוסיפים 2 כוסות מים ומכניסים את כל התבלינים. את הכרוב חותכים לפרוסות מכניסים לתוך סיר ומבשלים כשעה.
לחמישה סועדים
מרכיבים:
2 כפות רסק עגבניות
כף אבקת מרק עוף
2 כפות סוכר
חצי כפית מלח
2 בצלים קצוצים
אופן הכנה:
מזהיבים את הבצל הקצוץ בסיר עם מעט שמן. מוסיפים 2 כוסות מים ומכניסים את כל התבלינים. את הכרוב חותכים לפרוסות מכניסים לתוך סיר ומבשלים כשעה.