ל- 2 סועדים
מרכיבים:
3 פטריות פורטבלו
6 פטריות שמפיניון
2 כפות שמן זית
4 ראשי ברוקולי מאודים
רבע בצל יבש חתוך לטבעות
30 גרם גבינה צהובה מגורדת
30 גרם גבינת פרמז'ן מגורדת
20 סמ"ק יין לבן חצי יבש
500 סמ"ק שמנת מתוקה
שן שום גרוסה
פלפל שחור גרוס (לפי הטעם)
מלח (לפי הטעם)
אופן הכנה:
מחממים מחבת עם שמן זית על אש גבוהה.
מקפיצים למשך חצי דקה את הפטריות.
מוסיפים את הברוקולי, הבצל והתבלינים ומקפיצים עד הזהבה.
מוסיפים את היין הלבן והשמנת המתוקה. מחממים על אש גבוהה עד לצמצום הרוטב.
מוסיפים גבינה צהובה ופרמז'ן ומכניסים לתנור בטמפ' של 200 מעלות להקרמה.
מגישים עם לחם חם.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים